DU KAN LET OG TRYGT BETALE MOD EN FAKTURA EFTER KORREKTURACCEPT. DET VÆLGER DU BLOT I CHECK-OUT HVIS DU HAR REGISTRERET DIG SOM KUNDE

Bæredygtig

1 til 15 af 136

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 15 af 136

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Er bæredygtighed og tanke på miljøet vigtigt, når du indkøber reklamegaver, så behøver du ikke lede videre. Her på siden har vi samlet vores udvalg af bæredygtige og miljøvenlige produkter, som du kan bruge til promotion.

Produkter med fokus på miljøvenlig produktion

Når du vælger produkter, hvor der er fokus på genbrug og en miljøvenlig produktion, kan du give reklamegaver med god samvittighed. Blandt vores produkter i denne kategori kan du blandt andet finde produkter der er produceret i genanvendt materiale, bionedbrydeligt materiale samt holdbare alternativer til plastik.
Det kunne f.eks. være en kuglepen i komposterbart bioplast, muleposer i genbrugslærred eller notesbøger med stenpapir.

En vandflaske du kan bruge gang på gang

Selv med et godt genbrugssystem, er engangsflasken ikke godt for miljøet. Vil du give dine medarbejdere eller kunder mulighed for at have koldt vand med på farten, og samtidig mindske deres plastikforbrug? Så er en genanvendelig flaske lige det, du mangler.
Vi forhandler blandt andet elegante glasflasker samt vakuum flasker i rustfrit stål, som holder vandet koldt i op til 15 timer. Er kaffe mere attraktivt, så kan du også holde den varm i op til 5 timer, med de smarte vakuum flasker.

Tasker af genbrugsmaterialer

Vi forhandler et bredt udvalg af tasker til flere formål. F.eks. laptop-tasker, muleposer og rygsække. Taskerne i denne kategori er produceret i genbrugsmateriale med fokus på en bæredygtig og miljøvenlig produktion. Du får samtidig en taske i høj kvalitet, som er holdbar og praktisk.

Skriverartikler i alternative materialer

Vil du væk fra skriveartikler med en klassisk plast produktion, så har vi den rette løsning for dig. Vores udvalg af bæredygtige skriveartikler består af kuglepenne i komposterbart bioplast, bambus eller genanvendte materialer. Helt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Dit logo eller slogan kan naturligvis blive trykt på kuglepennen.

Praktiske og miljøvenlige reklamegaver

Når du skal give promotion produkter til dine kunder, må du gerne være både praktiske og miljøvenlige. Den praktiske reklamegave kan bruges i hverdagen eller på kontoret. Og når du går med denne løsning, vil du få en højere reklameværdi. Kombinerer du dette med et produkt, der er produceret af genanvendt og/eller bionedbrydeligt materiale, får du samtidig en grønnere profil.