DU KAN LET OG TRYGT BETALE MOD EN FAKTURA EFTER KORREKTURACCEPT. DET VÆLGER DU BLOT I CHECK-OUT HVIS DU HAR REGISTRERET DIG SOM KUNDE

Børn & Kæledyr

1 til 15 af 117

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 15 af 117

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Her på siden kan du finde underholdning til børn og praktiske produkter til kæledyrene. Alle vores produkter til børn og kæledyr kan få påtrykt logo eller tekst, så de er klar til brug som reklamegaver.

Underholdning til børnene

Giv forældrene ro med god underholdning til børnene. Om det er legetøj eller et tegnesæt, så kan du finde det her på siden. Skal der f.eks. være ro på restauranten eller oplever du kunder, der har børn med til møder, så kan det være en god idé med et lager af børnevenlige aktiviteter.

Sjove brætspil med logotryk

Få sjov til hele familien med børnevenlige brætspil og spil der kan tages med på farten. Vi har blandt andet et udvalg af Ludo, Mikado, Domino og kortspil.Disse spil er perfekte som reklamegaver til både kunder og medarbejdere. Få påtrykt din virksomheds logo på spillet, og dine kunder husker dig hver gang de har spilaften med familien.

Bløde bamser med mulighed for brodering

Søde bamser er ikke til at stå for. Det gælder i øvrigt for både børn og voksne. Vores udvalg af bamser kommer i flere størrelser og som nøgleringe. Få broderet logo eller slogan på bamsens bryst, og du er klar til at uddele promotion gaver til børn og barnlige sjæle.

Smarte tegnesæt til børn

Underhold børnene med malebøger og farveblyanter. Vores smarte tegnesæt er perfekte til børn, som gerne vil slå sig løs med deres kreativitet. Vi har malesæt i flere størrelser, og kan tilbyde med både vandfarve, farveblyanter eller tuscher. De større sæt fås også med en smart taske til opbevaring.