VI SENDER ALTID HELT TIL DEN ØNSKEDE DØR OG ER DANSK EJET OG -DREVET

Drikke

1 til 15 af 457

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?

Du kan kun benytte den anbefalede trykteknik og -position.

Ikke muligt med Ritter Pen produkter.

- eller -

1 til 15 af 457

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Mangler du en god gaveidé til dine medarbejdere eller kunder? Så er du kommet til den helt rigtige kategori. Her på siden finder du nemlig et stort udvalg af drikkeprodukter både med og uden dit firmalogo. Du kan også designe din egen tekst på dit ønskede produkt. En idé kunne være at anerkende dine medarbejdere og få lavet f.eks. krus, glas eller vandflasker med teksten 'Verdens bedste medarbejdere' eller 'Du gør det godt'. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Drik din kaffe med stil og glæde.

Kopper og krus

Hvem elsker ikke en god kop kaffe, the eller kakao? Med et lækkert krus, er det som om, at smagen bare er endnu bedre. Hos PowerPromo finder du et stort udvalg af stilfulde og tidløse kopper og krus. Både kopper og krus kan bestilles med eller uden dit firmalogo. Du kan både få krus med eller uden hank. Krusene findes både i keramik og glas samt i mange forskellige farver. Brug evt. filteret i venstre side til at vælge din favoritfarve eller budget. Måske er du mest til de klassiske hvide kaffekrus, men det kan også være, at der er en af farverne, der passer lige til firmafarven.

Krus i dobbeltvægget glas

Vælger du krus i dobbeltvægget glas, forbliver kolde drikkevarer koldere i længere tid, og varme drikkevarer forbliver varmere i længere tid. Derudover følger der låg med til glassene. På den måde undgår du insekter og andre ting, der kan falde ned i kruset. Du kan også bruge glassene til yoghurt, smoothies, frugt, nødder eller andet lækkert. Lige til at tage med på farten.

Krus med låg

Er du ofte på farten? Hvad enten du bevæger dig meget rundt på kontoret, lagret eller i bilen, så er et krus med låg en god løsning. Du undgår at spilde dine drikkevarer, og låget holder samtidig også lidt på varmen. Krus i bioplast - pas på miljøet Du kan få krus i bioplast, hvis du ønsker at være med til at passe på miljøet. Bioplast er plastik, der er fremstillet af plantedele som for eksempel majs, sukkerrør eller korn. Fordelen ved bioplast er, at det kan komposteres og er derved meget hurtigere at nedbryde end traditionel plastik.

Væske på farten

Sports- og vandflasker Glem ikke væske i løbet af dagen. Hverken på jobbet, til træningen eller på de lange gåture. Udbred kendskabet til din virksomhed med sports- og vandflasker med dit firmalogo på. Brug dem ved begivenheder, på messer eller giv dine kunder muligheden for at købe en vandflaske. Eller forkæl dine medarbejdere med en lækker sportsflaske, som enten kan bruges på jobbet eller i fritiden. Vandflaskerne fås i flere forskellige materialer, farver og størrelser - både små og store. Se også de smarte vandflasker med væskeindikator, med sugerør eller dispenser. Vandflasker med karabinhager er smarte til de lange gå- eller vandreture. Klik blot flasken fast i bæltet eller på tasken. Så har du nem og hurtig adgang til vand. 

Termokrus og -flasker

Hold på varmen eller kulden. Med termoflasker kan du både opbevare kold og varm væske. Så hvad end du har brug for at medbringe kaffe, the, kakao eller vand, er det en god investering med en termoflaske. Du finder termoflasker i flere forskellige farver og størrelser.

TronLogo

TronLogo

Info

&

Hjælp