VI SENDER ALTID HELT TIL DEN ØNSKEDE DØR OG ER DANSK EJET OG -DREVET

Sports- og vandflaske

1 til 15 af 182

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?

Du kan kun benytte den anbefalede trykteknik og -position.

Ikke muligt med Ritter Pen produkter.

- eller -

1 til 15 af 182

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Udbred kendskabet til din virksomhed med sports- og vandflasker med dit firmalogo på. Brug dem ved begivenheder, på messer eller giv dine kunder muligheden for at købe en vandflaske. Eller forkæl dine medarbejdere med en lækker sportsflaske, som enten kan bruges på jobbet eller i fritiden. Vandflaskerne fås i flere forskellige materialer, farver og størrelser - både små og store. Sørg for at holde dit daglige væskeindtag ved lige med en vandflaske. Hvis du har en vandflaske med dig på farten eller stående på arbejdspladsen, er det nemmere at huske at få drukket de anbefalede 1,5 liter vand. Fyld vandflasken og stil den på køl, så den er klar til næste dag. Hav evt. flere flasker, så du kan skifte flaskerne ud, når du bruger den ene. På den måde har du altid koldt vand klar til at slukke tørsten. Du kan f.eks. også fylde tre halvliters flasker til en hel dag. Så har du styr på, hvor meget vand, du har drukket. Eller se den smarte vandflaske med væskeindikator, hvor du let kan holde øje med dit vandindtag, helt uden du behøver at skifte flaske.

Mindst mulig vægt: Vandflasker i plastik

Er du meget på farten, har du måske brug for en sportsflaske i plast, så flasken vejer mindst mulig. Du kan evt. se, hvor meget flasken vejer under produktinformation i højre side. Vil du også gerne spare plads, når flasken er tom? Så se de smarte foldbare og sammenfoldelige vandflasker.

Hold vandet koldt: Termovandflaske

Er du ude efter en flaske, der holder vandet koldt? Så gå efter en termoflaske i rustfrit stål. Læg gerne isterninger i vandet, så det holder sig koldt i endnu længere tid. Se evt. under produktbeskrivelsen, hvor længe flasken bør kunne holde vandet koldt.

Mere end bare end vandflaske

Man kan få vandflasker i utroligt mange forskellige modeller og med smarte funktioner. Hvis vandflasken skal bruges til gå- eller vandreture, så kan det være praktisk at have en vandflaske med karabinhage. Du kan klikke den fast i bæltet eller tasken. Så har du nemt og hurtigt adgang til dit drikkevand. Skal vandflasken bruges til sport, er det rart, at man ikke skal bruge tid på at åbne et låg. Her kan det være fordelagtigt at vælge en flaske med sugerør. Skal du bruge en smart og sjov julegave til dine medarbejdere? Så prøv en vandflaske med indbygget højttaler - du kan ovenikøbet få dem med partylys. Eller hvad med en indbygget powerbank til at oplade mobiltelefonen? Det er i hvert fald en anderledes gave, som de fleste kan få glæde af.

Vandflaske med dispenser

Det er vigtigt at få vand i løbet af dagen, og oftest er det lettere at huske, hvis man har en god vandflaske med sig. Se de smarte vandflasker med plads til lækker frugt. Ved at tilsætte frugt til dit drikkevand får du tilsat smag og vitaminer til vandet. Frugtens smukke farver gør i sig selv, at du får mere lyst til at drikke vand. Brug f.eks. lime, jordbær og agurk. Du kan også vælge at hælde isterninger i dispenseren for at holde vandet lækkert koldt.

Ingen utætheder

Husk at sikre dig, om vandflasken er tæt inden du ligger den ned i din taske. Vil du være fri for, at få vand ud i hele tasken, så sørg for at vælge en flaske, der er lækagefri. Vælg gerne en flaske med et tætsluttende skruelåg.

TronLogo

TronLogo

Info

&

Hjælp