VI SENDER ALTID HELT TIL DEN ØNSKEDE DØR OG ER DANSK EJET OG -DREVET

Elektronik

1 til 15 af 499

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?

Du kan kun benytte den anbefalede trykteknik og -position.

Ikke muligt med Ritter Pen produkter.

- eller -

1 til 15 af 499

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

På denne side har vi samlet et stort udvalg af elektronik til din virksomhed. Vores sortiment inkluderer blandt andet mus, USB-stik, musemåtter og powerbanks. Få påtrykt dit logo og brug produkterne internt i din virksomhed eller som gaver til dine kunder. 

Elektronik med logotryk

Skal dine medarbejdere bruge ny elektronik? Udnyt muligheden og få trykt eller indgraveret virksomhedens logo på produktet. Dette kan gøres på f.eks. powerbanks, opladere, USB hukommelsesstik eller headsets. 

Du kan også med fordel bruge elektronikprodukter med logo som promotion gaver til eksisterende og nye kunder. Vis at du sætter pris på dem med funktionelle reklamegaver, de kan bruge i deres hverdag. 

Powerbanks med logo

Med en god powerbank kan du hjælpe dine kunder med at holde strøm på mobilen. Ved at påtrykke dit logo på powerbanken minder du dem samtidig om, hvor den kommer fra, når de skal oplade deres devices på farten.

Powerbank med logo er også god til dine medarbejdere, så de altid har strøm med til mobilen uanset, hvor de er.  

I vores store udvalg af powerbanks, kan du finde mange slags. De findes i flere størrelser, farver og typer. Du kan blandt andet få powerbanks produceret med genanvendt materiale.

Musemåtter med tryk

Skal du bruge en ny musemåtte? I vores udvalg af computertilbehør kan du finde musemåtter. Du kan med fordel få påtrykt f.eks. din virksomheds logo på musemåtten. En musemåtte med tryk er perfekt til både internt brug og som reklamegaver til kunder. 

Du kan f.eks. parre musemåtten med en trådløs mus eller andet tilbehør til computeren. 

Stort udvalg af højtalere og trådløse headsets

Vil du nytænke dine reklameartikler og stadig have et brugbart produkt? Så er højtalere eller headsets en god mulighed for dig. I denne kategori af elektronik kan du tilbyde dine kunder god lyd og samtidig have dit logo på produktet. 

I vores sortiment har vi et stort udvalg af bluetooth højtalere, øretelefoner og hovedtelefoner, hvor du kan få påtrykt logo eller tekst. Alt sammen til en overskuelig pris, så reklamebudgettet stadig holdes nede. 

Er der fokus på bæredygtighed, kan du med fordel kigge på højtalere og headsets produceret i f.eks. bambus eller genbrugsmateriale. 

Trådløs opladning til telefonen

Med en smart trådløs oplader, kan du hurtigt få din telefon til opladning. Du placerer blot din smartphone på pladen, og ladningen vil automatisk begynde. Denne smarte oplader er god til at have på skrivebordet. skjul kablet væk sammen med computerens kabler, og få en gnidningsfri opladning af mobilen.

Få indgraveret eller trykt dit logo på den trådløse oplader, og brug den som promotion produkt til dine kunder. Så tænker de på dig, hver gang de oplader deres smartphone. 

TronLogo

TronLogo

Info

&

Hjælp