DU KAN LET OG TRYGT BETALE MOD EN FAKTURA EFTER KORREKTURACCEPT. DET VÆLGER DU BLOT I CHECK-OUT HVIS DU HAR REGISTRERET DIG SOM KUNDE

Fritid

1 til 15 af 587

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 15 af 587

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Forkæl kunder og medarbejdere med lækre produkter de kan bruge i deres fritid. Her på siden finder du et stort udvalg af blandt andet campingudstyr, køkkentilbehør, have og tilbehør til hjemmet. Få trykt dit logo eller slogan på produktet og brug dem som promotion gaver året rundt.

Tilbehør til hjemmet og køkkenet

I vores sortiment her på siden kan du finde et bredt udvalg af udstyr til køkkenet samt tilbehør til hjemmet. I vores køkkensortiment kan du blandt andet få knive, madkasser, forklæder og meget mere. Alt sammen kan naturligvis få påtrykt logo eller anden tekst.
Er det boligtilbehør, som du vil glæde medarbejdere eller kunder med, så kan vi også hjælpe med det. Vi forhandler blandt andet tæpper af høj kvalitet, hvor logo eller tekst kan broderes på.

Havehygge med reklameværdi

Er det hygge i sommerhalvåret der frister, så tag et kig på vores mange lækre produkter til haven. Her er både noget til de grønne fingre og grillmesteren. F.eks. en taske med haveredskaber eller en samling af godt grillværktøj. Vi kan også klare sjove havespil og praktiske picnicsæt.
Skal der holdes drikkevarer kølige på en varm sommerdag på stranden, så har vi lige det, du skal bruge. I vores sortiment af fritidsprodukter har vi flere praktiske køletasker i gode størrelser. Her er der plads til både flasker, dåser og en god madpakke.
Kombiner strandtasken med sjovt strandlegetøj eller en strandstol der kan foldes sammen.

Praktisk tilbehør til cyklen

Skal gaven du giver være både praktisk og være en hjælp, når man er i nød? Så er et kompakt sæt til cykelreparation lige sagen. Vores små sæt med værktøj og tilbehør til cykelreparation på farten, er praktisk pakket i små bokse, så de kan komme med i tasken på en cykeltur. Og du kan naturligvis på dit logo påtrykt, så cyklisten i nød husker, hvem de skal sende en kærlig tanke.

Billige fritidsprodukter til reklamegaver

Søger du efter produkter til fritid, som du kan bruge til reklamegaver, må prisen gerne være fornuftig. I vores sortiment finder du billige promotion gaver, som du kan få trykt dit logo på. Vi forhandler blandt andet billige havespil, køkkentilbehør, strandtilbehør og køletasker. Naturligvis i en god kvalitet.