VI SENDER ALTID HELT TIL DEN ØNSKEDE DØR OG ER DANSK EJET OG -DREVET

Biltilbehør

1 til 15 af 33

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?

Du kan kun benytte den anbefalede trykteknik og -position.

Ikke muligt med Ritter Pen produkter.

- eller -

1 til 15 af 33

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Her på siden finder du mange praktiske og uundværlige ting til bilen. Man kan næsten ikke få for mange gadgets. Du finder diverse tilbehør til bilen, som f.eks. isskrabere, telefonholdere, parkeringsure og solskærme. Læs mere om de forskellige produkter herunder. Husk, at du kan få dit firmalogo på alle produkterne eller blot bestille uden. Ønsker du at promovere dit firma, så brug små give-aways som en del af din markedsføring.

Isskraber

Få isskrabere med dit firmalogo og glæd dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere. Man ved godt at tiden kommer, men man ved aldrig helt, hvilken morgen frosten eller sneen har lagt sig som et tæppe hen over bilen. Så er det praktisk at have en isskraber i bilen. Her på siden finder du både de klassiske isskrabere, men se også de smarte isskrabere med indbygget handske. Så slipper du for kolde fingre, når du skal skrabe is af bilruderne. Har du f.eks. et autoværksted eller en bilforhandler, kan du vedlægge en isskraber med dit logo til dine kunder efter besøg eller salg.
Et lille tip: tænd bilen og varmen inden, at du går i gang med at skrabe ruderne, så hjælper varmen med at frigøre isen.

Hold styr på telefonen

Med en telefonholder til bilen er der altid styr på telefonen, når du er på farten. Mobilholderne er universelle, så de passer til alle smartphones. Husk også opladerstik til cigaretholderen, så telefonen eller tabletten altid kan oplades, imens du alligevel bruger tid på landevejen. Du finder også trådløse opladere. Tilslut opladeren og sæt blot mobiltelefonen i holderen, hver gang du skal ud at køre.

Solskærme

På trods af, at de fleste biler har aircondition eller klimaanlæg nu om dage, så kan solen stadig godt genere ret meget igennem bilruderne. Især på bagsædet, hvor det ofte er børnene eller hunden, der sidder direkte i solen. Her kan det være godt med en solskærm, der tager det værste af solens stråler. Med solskærme til bilen med dit firmalogo på, så er du sikker på, at du får promoveret dit firma ude på landevejene.

Organisering til bilen

Man kan hurtigt få samlet mange ting i bilen, når man er på farten. Derfor kan det være smart med kasser til at organisere tingene. Kasserne kan både bruges til indkøbsvarer, autoudstyr, ekstra børnetøj, tæpper, eller hvad man nu ellers har brug for. Så slipper du også for, at tingene vælter rundt i bilen, og kassen kan nemt bæres indenfor, hvis der skal ryddes lidt op.

TronLogo

TronLogo

Info

&

Hjælp