VI SENDER ALTID HELT TIL DEN ØNSKEDE DØR OG ER DANSK EJET OG -DREVET

Kontoret

1 til 15 af 251

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?

Du kan kun benytte den anbefalede trykteknik og -position.

Ikke muligt med Ritter Pen produkter.

- eller -

1 til 15 af 251

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Her på siden finder du et stort udvalg af kontortilbehør. Dit firmalogo kan påtrykkes alle produkterne, og mange af produkterne er gode til brug som markedsføring. Nogle gange vil man gerne give små gaver, men gaverne må også gerne enten være brugbare eller sjove og mindeværdige. Få dit logo på diverse skrivebordstilbehør til kontoret. Det kan være alt fra blyantspidsere, linealer, penneholdere og notesbøger.

Lommeregnere

Oftest skal der regnes hurtigt, hvis man skal give det rigtige tilbud til kunden. Her er det næsten uundværligt med en lommeregner ved sin side. Se udvalget af lommeregnere i både bambus og plastik i forskellige farver. Desuden kan du vælge mellem lommeregnere, der udelukkende er batteridrevet eller solcelledrevet.

Ure

Hold styr på tiden med smarte ure. Bestil vægure til kontoret enten med eller uden tal eller som digitalt ur med LED-lys. Du kan også give et smart og stilfuldt digitalt vækkeur i træ som firmagave. Uret kan både vise klokken og rumtemperaturen.

Smarte gaver til skrivebordet

Find mange små gaver som eksempelvis opbevaring til tingene på skrivebordet, musemåtter, sticky notes, bordlamper og penneholder. Dokument- og konferencemapper Her på siden finder du også vores store udvalg af dokumentmapper, konferencemapper og portfolio-mapper. Med en konferencemappe har du plads til alt, hvad du har brug for under et møde. Du har det hele samlet et sted. Sørg altid for at have de nødvendige ting, som f.eks. papir, kuglepenne, telefonoplader, sticky notes og visitkort i konferencemappen. Tag nemt mappen under armen eller læg den i tasken. Mange af dokument- og konferencemapperne indeholder USB-oplader, så du let kan oplade din telefon, ur, tablet eller lignende. Du finder også konferencemapper, der har telefonholder, så du let kan holde øje med vigtige opkald. Når du skal have handlen i hus, er det godt at have tilbuddet klar i en pæn mappe, som du kan udlevere til kunden. Det giver et godt indtryk og navnet på dit firma er automatisk repræsenteret, når du vælger dokumentmapper med logotryk.

Visitkortholdere

Sørg for at visitkortene ikke bliver nussede og krøllede med en stilfuld visitkortholder i metal. Du kan også bruge visitkortholderne som gaver til kunder eller samarbejdspartnere - både med og uden logo. Alternativt kan du lave din egen tekst. Logo og tekst bliver lasergraveret og bliver en naturlig og elegant del af visitkortholderen.

TronLogo

TronLogo

Info

&

Hjælp