DU KAN LET OG TRYGT BETALE MOD EN FAKTURA EFTER KORREKTURACCEPT. DET VÆLGER DU BLOT I CHECK-OUT HVIS DU HAR REGISTRERET DIG SOM KUNDE

Notesbog & kladdehæfte

1 til 15 af 103

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 15 af 103

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Har du eller dine medarbejdere ofte brug for at skrive noter? Så sørg for, at de altid har notesbøger ved hånden. En notesbog skaber overblik, og man behøver ikke bruge så meget energi på at gå og huske ting. Idéen eller projektet skrives blot ned med det samme og kan streges ud, når der ikke længere er behov for noten. Tilføj dit firmalogo på notesbogen og forær dem f.eks. som små gaver til kunder eller samarbejdspartnere. Du finder flotte notesbøger i forskellige farver, materialer og størrelser. Hvad end du leder efter en lille eller stor notesbog, notesbøger med blanke sider eller linjeret papir, så finder du det her på siden. Af størrelser finder du notesbøger og kladdehæfter i A4, A5, A6 og A7. A5 svarer til det halve af et almindeligt A4-papir.

Hvilken notesbog skal du vælge?

Der er som sagt mange forskellige I kan overveje følgende ting, når I skal finde ud af, hvilken notesbog, der passer bedst til jeres behov: Hvilken størrelse skal notesbogen være? Overvej om notesbogen skal ligge på et skrivebord, i en taske eller i en lomme? Hvis du skriver mange noter i løbet af en dag, vil et være en klar fordel at vælge en A4 eller A5-notesbog. Skriver du derimod kun få noter, så kan det være fint med en lille notesbog i størrelse A6 eller A7. A7-størrelsen er nem lige at have i en lomme i f.eks. skjorten, jakken eller bukserne.

Hvilket materiale skal notesbogen være lavet af?

Designmæssigt findes der også mange forskellige notesbøger. Alt afhængig om notesbogen skal bruges i officielle sammenhænge eller blot på kontoret, kan man overveje, om notesbogen f.eks. skal være med omslag af læder, softcover, kork, plastik eller papir. Hvis du ønsker, at materialet skal være bæredygtigt, så gå efter notesbøger med omslag af kork og genbrugspapir. Læs evt. mere om kork længere nede. Du kan også overveje om ryggen skal være med spiral eller uden spiral. En spiralnotesbog kan være en fordel, da man uden problemer kan have notesbogen åben, uden at den klapper sammen igen. Denne model er især smart til at have liggende på skrivebordet. Til gengæld er ryggen ikke lige så godt beskyttet, som hvis du vælger en notesbog med f.eks. læderomslag. Så hvis du skal transportere notesbogen en del i taske, kan det være bedre at gå efter omslag med eksempelvis læder eller softcover.

Skal der være plads til kuglepen, telefon eller andet?

En notesbog behøver ikke nødvendigvis kun at indeholde papir til at skrive på. Derfor bør du også overveje, om der skal være plads til f.eks. en kuglepen, din telefon eller kreditkort. Du kan sågar få notesbøger med trådløs oplader til din smartphone eller med en LED-lampe. Sidstnævnte er supersmart at have liggende på natbordet, hvis tanker skulle opstå i løbet af natten. Du kan også få notesbøger med sticky notes, som du let kan hive ud og klistre fast andre steder.

Bæredygtighed med produkter i kork

Man kan nemt få brugt rigtig mange notesbøger. Det kræver selvfølgelig en del ressourcer. Derfor kan det være en god idé at overveje at købe bæredygtige notesbøger. Hos penhouse.com finder du notesbøger lavet af kork og med genbrugspapir. Kork er et yderst bæredygtigt materiale, da det både er genanvendeligt og komposterbart. Kork kommer fra træet kaldet en korkeg. Materialet er også vældigt slidstærkt og holdbart.