DU KAN LET OG TRYGT BETALE MOD EN FAKTURA EFTER KORREKTURACCEPT. DET VÆLGER DU BLOT I CHECK-OUT HVIS DU HAR REGISTRERET DIG SOM KUNDE

Promotion

1 til 15 af 304

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 15 af 304

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Det er selvfølgelig tanken, der tæller, når man giver en gave. Men det gør da ikke noget, hvis gaven rent faktisk har et praktisk formål for den, der modtager den. Hos PowerPromo finder du diverse praktiske gaver til at promovering af din virksomhed. Du kan selvfølgelig få dit firmalogo trykt på alle produkterne.

Slik og mintpastiller

Forsød dine kunders hverdag med en lille æske mintpastiller eller farverige chokoladeknapper med dit firmalogo på. Æskerne fås i forskellige former og farver. Du finder både runde, firkantede og hjerteformede æsker.

Nøgleringe

Se det store udvalg af nøgleringe, som du kan forære til dine kunder med dit firmalogo på. Har du f.eks. et ejendomsmæglerfirma, cykelbutik eller en bilforhandler, så giv kunden en nøglering med ved salg. Du finder traditionelle nøgleringe, men også nøgleringe med f.eks. en lille lygte, øloplukker eller poletter til indkøbsvognen. Nøgleringene fås også med forskellige figurer, der f.eks. er formet som en fodbold, lastbil, bil eller cykel.

Værktøj

Ønsker du at forkæle dine medarbejdere eller kunder med en praktisk gave, så går du helt sikkert ikke galt i byen med nogle af de smarte værktøjssæt. Med dit firmalogo på, glemmer kunden ikke dit firma. Du finder også målebånd, hammer, hobbyknive, multiværktøj, tommestokke og lightere. Tommestokke er et hit til f.eks. håndværkere. En tommestok er uundværlig igennem en arbejdsdag for mange håndværkere. Man kan næsten ikke få for mange. Så en tommestok med dit firmalogo vil helt sikkert skabe glæde. Du finder mange forskellige værktøjssæt og bitsæt med meget brugbart og "must have" basisværktøj. Det er værktøj som eksempelvis topnøgler, bits, skruetrækkere og en fladtang.

Sikkerhed

Vil du sørge for dine medarbejderes eller kunders sikkerhed? Så hjælp dem godt på vej med f.eks. håndrensegelé, mundbind, førstehjælpssæt eller reflekser. Brug det som en del af din markedsføring, så bliver dit firmalogo set mange steder. Du finder alt fra mundbind og førstehjælpssæt til refleksveste. Med dit firmalogo på de praktiske giveaways kan du vise omsorg for dine medarbejdere eller kunder. Forær dem et førstehjælpssæt lige til at have liggende i bilen eller tage med på vandre- eller shelterture.