VI SENDER ALTID HELT TIL DEN ØNSKEDE DØR OG ER DANSK EJET OG -DREVET

Sikkerhed & vest

1 til 15 af 31

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?

Du kan kun benytte den anbefalede trykteknik og -position.

Ikke muligt med Ritter Pen produkter.

- eller -

1 til 15 af 31

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vil du sørge for dine medarbejderes eller kunders sikkerhed? Så hjælp dem godt på vej med f.eks. håndsprit, mundbind, førstehjælpssæt eller reflekser. Brug det som en del af din markedsføring, så bliver dit firmalogo set mange steder. Du kan selvfølgelig få dit firmalogo trykt på alle produkterne.

Rene hænder

Sørg for rene hænder med sæbe eller håndrensningsgel. Vælg mellem genopfyldelige PET plastflasker eller flasker, der allerede indeholder håndrensningsgel. De genopfyldelige plastflasker kan f.eks. bruges til håndsprit, flydende håndsæbe eller håndcreme. Med dit firmalogo på flasken, er det et dekorativt element at have stående. Hav f.eks. håndsprit stående til dine kunder og gæster i receptionen, på toilettet, i butikken eller andre steder, hvor det kan være brugbart. På toilettet kan det være en god idé at tilbyde både håndsæbe, håndsprit og håndcreme.

Mundbind

Du finder både medicinske og CE-godkendte type 2 mundbind og stofmundbind Skal dine medarbejdere bruge mundbind, så kan du lige så vel have dit logo på, så du samtidig får reklame for dit firma. Du kan også bruge engangsmundbindende til at sætte frem i f.eks. fitnesscentret, receptionen, skønhedssaloner, frisører eller lignende. Se også de smarte opbevaringsbokse til mundbind, så du let kan medbringe mundbind, når du er på farten. Med en opbevaringsæske til mundbindene, undgår du at de bliver beskidte. Du finder æskerne i både sort og hvid.

Førstehjælpssæt

Man ved aldrig helt, hvornår man kommer til skade og f.eks. har brug for et plaster eller andre praktiske ting til småskader. Det er altid godt at have et førstehjælpssæt i bilen, da der ofte kan ske ulykker. Førstehjælpskit kan også være praktiske på vandreture og shelterture. Giv et førstehjælpssæt med dit logo som en venlig og omsorgsfuld firmagave til dine medarbejdere eller kunder.

Reflekser og refleksveste

Vi har mange mørke timer i Danmark, hvor det er vigtigt at blive set i trafikken. Her er det smart at have en refleksvest eller andre mindre reflekser, så man ikke blive overset. Giv refleksveste og reflekser som små giveaways, så bliver dit firma også set i mørket. Er du f.eks. bilforhandler, autoværksted eller cykelhandler, så giv automatisk kunderne en refleksvest med. Refleksvestene findes både til børn og voksne. Se også de klassiske refleksbånd, der let kan klappes rundt om armene eller benene. Eller måske de søde nøgleringe med refleks, der f.eks. både kan sættes på tasker, jakker og hundehalsbånd. Du finder også refleksklistermærker, der eksempelvis kan klistres på barnevognen, cykelkurven eller cykelvognen.

TronLogo

TronLogo

Info

&

Hjælp