VI SENDER ALTID HELT TIL DEN ØNSKEDE DØR OG ER DANSK EJET OG -DREVET

Rejsen

1 til 15 af 634

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?

Du kan kun benytte den anbefalede trykteknik og -position.

Ikke muligt med Ritter Pen produkter.

- eller -

1 til 15 af 634

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rejser du meget eller rejser dine medarbejdere meget? Så slå to fluer med ét smæk og få kufferter, rygsække, computertasker og andet lækkert rejsetilbehør med dit navn eller logo på. Her på siden finder du mange praktiske ting til rejsen. Har du brug for bæreposer til dine kunder? Så finder du både shopping-tasker, indkøbsnet og papirsposer i flere forskellige størrelser og farver. Giv lækre gaver til dine medarbejdere i form af en lækker pung, en smart kreditkortholder, sportstaske eller en superfunktionel køletaske.

Rygsække med et utal af funktioner

Du finder et stort udvalg af rygsække, som du kan bestille både med og uden logo. Rygsække er en god måde at bære sine ting på, da det er den bedste måde for kroppen at bære på. Om du bare skal transportere dine ting og sager, eller om du har behov for flere funktioner i rygsækken, så kan du finde det her. F.eks. kan du få rygsække med plads til din bærbare computer. Husk at tjekke, om den er kompatibel med størrelsen på din bærbare computer. Derudover findes der smarte rygsække med højtaler, USB-oplader eller solceller. Vil du gerne være med til at passe på miljøet, så kan du også få rygsække i genbrugsmaterialer. De er lavet af genbrugsplast. På den måde sparer man miljøet for en masse ressourcer. Vil du gerne spare din ryg en gang i mellem for at slæbe på en tung rygsæk, så vælg en rygsæk med trolley. Sæt blot rygsækken på jorden og træk rygsækken af sted på hjul. Håndtaget med teleskopstang foldes let ind og ud efter behov. Vil du gerne sikre dig, at dine personlige genstande som telefon, nøgler, kreditkort og computer ikke bliver hevet op af tasken, uden du opdager det? Så se det store udvalg af tyverisikre tasker. Der findes flere forskellige modeller, hvoraf nogle er skæresikre og med lås, hvorimod andre rygsække blot er udstyret med usynlige lommer.

PC-tasker

Ofte er vi meget på farten og har brug for at transportere den bærbare computer på en let og sikker måde. Du finder computertasker i klassiske og stilrene farver som f.eks. grå, sort og blå. Computertaskerne fås også med smarte funktioner, som eksempelvis USB-oplader og udgang til høretelefonstik. PC-taskerne fås både som skuldertasker og rygsække.

På farten – Rejsetilbehør

Du finder diverse kufferter og rejsetasker her på siden og et stort udvalg af essentielt tilbehør til din rejse. Til kufferten finder du holdbare bagagemærker, så du ikke risikerer, at din taske ikke kan finde hjem igen, hvis uheldet skulle være ude, og den er blevet væk på rejsen. Derudover kan du få forskellige størrelser af toilettasker og smarte bagagevægte, så du er sikker på, at kufferten ikke vejer for meget. Sidst men ikke mindst kan du få låse, hvis ikke din taske allerede er udstyret med sådan en, så du undgår nysgerrige fingre. Bruger du mange timer på et fly, så kan det være en god investering med en øjenmaske, nakkepude og rejsetæppe, så du kan få lidt ro imens du alligevel skal bruge din tid på flyet. Husk endelig også en rejseadapter, så du har mulighed for at oplade computer, telefon og andet elektronik lige meget, hvor i verden du er.

Paraplyer

Med det lunefulde danske vejr er det altid godt at have en paraply. Du finder paraplyer i alle regnbuens farver og i forskellige størrelser. Der er mange forskellige modeller at vælge imellem. Husk at overveje, om paraplyen skal fylde mindst muligt og dermed skal være foldbar, eller om den godt må være større. Se efter størrelsen på paraplyen under de forskellige produktbeskrivelser. Tænk også over, om paraplyen skal være stormsikker.

TronLogo

TronLogo

Info

&

Hjælp