VI SENDER ALTID HELT TIL DEN ØNSKEDE DØR OG ER DANSK EJET OG -DREVET

Paraply & regnslag

3 vare(r)

pr. side

Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?

Du kan kun benytte den anbefalede trykteknik og -position.

Ikke muligt med Ritter Pen produkter.

- eller -

3 vare(r)

pr. side

Med det lunefulde danske vejr, kan man aldrig vide sig sikker på, hvornår de mørke skyer samler sig og regnen begynder at dryppe. Så er det altid godt at have en paraply i f.eks. tasken, bilen eller på kontoret. En paraply er lettere at have med sig end, hvis man skal til at tage regntøj af og på. Om du er til klassiske og tidløse farver som sort og hvid, eller du gerne vil have knald på farverne, så finder du helt sikkert en farve, der passer til din smag. Måske vil du slet ikke have nogen farve på paraplyen, men ønsker en gennemsigtig paraply? Det smarte ved den gennemsigtige er, at du har bedre udsyn. Her på siden finder du i hvert fald paraplyer i alle regnbuens farver, i forskellige størrelser og materialer. Få dit firmalogo på paraplyen. Der er mange forskellige modeller at vælge imellem, og du kan overveje følgende for at finde ud af, hvilken paraply du skal vælge:

Hvor meget må paraplyen fylde?

Hvis du har brug for at paraplyen fylder mindst muligt, så skal du vælge en sammenfoldelig paraply også kaldet en taskeparaply. Taskeparaplyen har en teleskopstang, sådan at den kan foldes mest muligt sammen. Er det derimod lige meget, hvor meget paraplyen fylder, så kan du vælge en stokparaply. Stokparaplyen kan have et mere elegant look end taskeparaplyen. Der er oftest gjort mere ud af skaftet og håndtaget på en stokparaply.

Hvor stor skal skærmen være?

Stokparaplyer er oftest lidt større end taskeparaplyer. Så det er selvfølgelig også en parameter man skal overveje, når man skal vælge sin paraply. Se efter hvor mange tommer paraplyen er, for at se hvor stor skærmen er. Derudover kan du også se målene på paraplyen under hvert produkt i højre side under produktinformation. Vær opmærksom på, at børn har gavn af en mindre paraply, da det er nemmere for dem at styre. Se eventuelt vores paraplyer til børn. Hvilke materialer skal paraplyen være lavet af? De fleste paraplyer er lavet af stål nu til dags, hvilket gør paraplyen lettere end, hvis den er lavet ud af træ. Du kan dog stadig finde paraplyer, hvor der er fokus på detaljerne og skaftet er lavet af træ. Husk på, at paraplyer, der er lavet af træ, vejer mere end paraplyer lavet af stål. vægten på paraplyen under produktinformation i højre side på hvert produkt. Gør dig også overvejelser om det er vigtigt for dig, at paraplyen er en robust paraply, der kan klare hårde vindstød og storm. Mange af paraplyerne er stormparaplyer, men er du i tvivl kan du se under produktbeskrivelsen.

Hvilket slags håndtag skal paraplyen have?

Du kan vælge mellem forskellige håndtag. Taskeparaplyer har for det meste et rundt håndtag, hvorimod paraplyer med træskaft oftest er lavet med et buet håndtag. Sådan et håndtag er praktisk til lige at svinge paraplyen på armen eller hænge den på en knage.

Paraplyens historie

Hvis vi går mere end 3500 år tilbage i historien, blev paraplyen brugt som beskyttelse mod solens stråler - især i det antikke østen som Kina, Egypten og Indien. Oprindeligt var paraplyer kun for det finere folk som kongelige og adelige. I dag behøver man heldigvis ikke at være kongelig for at gå med paraply. Man mener, at det var kineserne, der opfandt den vandtætte paraply. Og det er vi mange, der er glade for i dag. Ordet paraply kommer fra det franske ord "parapluie". Pluie betyder regn på fransk og para er taget fra ordet parasol. Para betyder mod. Derfor giver ordet paraply god mening, da det betyder mod regn.

TronLogo

TronLogo

Info

&

Hjælp