DU KAN LET OG TRYGT BETALE MOD EN FAKTURA EFTER KORREKTURACCEPT. DET VÆLGER DU BLOT I CHECK-OUT HVIS DU HAR REGISTRERET DIG SOM KUNDE

Shopping- & strandtaske

1 til 15 af 99

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 15 af 99

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tilbyd dine kunder et alternativ til plastikposer, som de kan bruge igen og igen. Du kan enten vælge shopping-tasker eller papirsposer. Vælg selv om der skal logo på eller ej. Vælger du at få påført dit logo på tasken eller posen, er der større chance for at kunderne husker din virksomhed. Du finder tasker og poser i forskellige størrelser og farver. Brug evt. filteret i venstre side for at vælge din favoritfarve.

Shopping-tasker

Shopping-tasker eller indkøbsnet kan både bruges til dagligvareindkøb, men de kan i den grad også bruges til en god shopping-tur gennem gågaden eller indkøbscentret. Der er plads til mange varer, så dine kunder behøver ikke at begrænse sig. Shopping-taskerne fås både med kort eller lang hank. Den lange hank er smart, hvis shopping-tasken skal bæres rundt til flere butikker. De smarte tasker kan også snildt bruges som strandtaske, hvor du kan have de nødvendige ting som håndklæde, solcreme, en god bog og drikkevarer.

Papirsposer med hank

Papirsposerne er gode til f.eks. tøj, grøntsager eller make-up produkter. Det sender dine kunder ud af butikken med en følelse af luksus og næsten som at have fået en gave. Du finder papirsposerne i forskellige størrelser papirspose i brun, hvid og sort men også i flere forskellige kulørte farver. Så du finder helt sikkert noget, der passer til din butik. Poserne kan leveres både med eller uden logotryk.

Gaveposer

Skal du forkæle dine medarbejdere, samarbejdspartnere eller kunder med en gave? Så forær gaven i en smuk gavepose, hvor du kan få trykt dit firmalogo. En gavepose er en nem og hurtig løsning frem for at skulle pakke gaverne ind i gavepapir. Du finder også gaveposer til vin, så du kan give en vingave på en elegant måde. Samtidig er vinen også let beskyttet af gaveposen. Vedlæg evt. et kort eller bind et kort på hanken med en personlig hilsen.

Pas godt på miljøet

Som et led i at mindske forbruget af bæreposer og dermed passe på miljøet, har regeringen indført nye regler for bæreposer fra 1. januar 2021. Der er indført poseafgift på plastik- og papirsposer, som har et rumindhold på mindst 5 liter. Du kan evt. se mere på SKATs hjemmeside, om hvordan du beregner posens rumindhold. Poseafgiften betyder, at man ikke længere må udlevere gratis bæreposer på 5+ liter. Derudover har regeringen vedtaget, at der ikke må udleveres nogen gratis bæreposer i detailhandlen. Der skal opkræves minimum 4 kr. pr. pose. Dette giver måske øget opmærksomhed på genbrugsposer, og derfor kan det være ekstra vigtigt at sørge for, at de poser, din butik sælger er bæredygtige og flotte. Så vil der være større chance for, at kunderne vælger netop din butiks pose, og du dermed får dit brand eksponeret naturligt på gaden.