DU KAN LET OG TRYGT BETALE MOD EN FAKTURA EFTER KORREKTURACCEPT. DET VÆLGER DU BLOT I CHECK-OUT HVIS DU HAR REGISTRERET DIG SOM KUNDE

Ritter Cares

1 til 15 af 25

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 15 af 25

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Vælg dine skriveredskaber med omtanke. Ritter Pen vælger deres materialer med omhu. Ritter Pen har udviklet produkter lavet af forskellige bæredygtige og genanvendelige materialer. Du kan f.eks. få kuglepenne lavet af genbrugspapir eller bionedbrydeligt plast (PLA). Se mere om disse materialer længere nede på siden. Hvis du gerne vil have en bæredygtig kuglepen, så se under Ritter Cares og under produktbeskrivelsen. Ritter Pen er et tysk firma, der har lavet kuglepenne siden 1948. Firmaet producerer kuglepenne med øje for detaljen og samtidig ønsker de at lave bæredygtige produkter. Vælg blot dit yndlingsskriveredskab og få kuglepennene eller blyanter leveret med eller uden eget logo.

Bæredygtige materialer

Det sker at kuglepenne ikke virker længere, og i stedet for bare at smide hele kuglepennen ud, så kan det være smart at affaldssortere ved at skille kuglepennen ad. Metaldelene kan ryge til metal og selve hylsteret kan genbruges, hvis det er lavet af bionedbrydelige materialer, plast eller genbrugspapir. På den måde er vi med til at passe på jordens ressourcer.

Genbrugspapir

Når man laver genbrugspapir, bruger man halvt så mange ressourcer, som når man laver helt nyt papir. Produktionen af helt nyt papir kræver et stort forbrug af vand, og er lavet af træer. Derfor sparer vi på nogle vigtige naturressourcer som vand og træer, når vi vælger materialer af genbrugspapir. Papir kan genbruges op til 6 - 7 gange. Når papiret ikke kan bruges mere, bliver det brugt som miljøvenlig varme. Papiret bliver på den måde til CO2, som nye træer kan optage og dermed er i stand til at vokse. Så kan der igen laves nyt papir. Så husk endelig også at sortere papir fra andet affald, så det kan genbruges.

PLA - bionedbrydeligt plast

PLA er en forkortelse for PolyLacticAcid også kaldet polymælkesyre. Materialet består oftest af majsstivelse, men sukkerrør og korn kan også anvendes til at lave bionedbrydeligt plast. Den bionedbrydelige plast er komposterbar og er derfor kun omkring et år om at nedbrydes, hvorimod traditionel plastik lavet på råolie kan være flere hundrede år om at nedbrydes alt afhængig af, hvilken type plastik, der er tale om. Praktiske små giveaways Her på siden finder du billige kuglepenne, men samtidig af god kvalitet. Ritter Pen kuglepenne er gode til f.eks. kontoret, butikken eller lageret. Men du kan helt sikkert også bruge Ritter Pen kuglepenne som giveaways til kunder og samarbejdspartnere. På den måde får du hurtigt udbredt dit firmanavn, samtidig med, at du forkæler dine kunder. Hav lidt ekstra kuglepenne med, når du skal til møde, eller vedlæg et par kuglepenne sammen med kundens varer.

Gratis vareprøver på Ritter Pen produkter

Vidste du, at du kan bestille gratis vareprøver på Ritter Penne? Er du i tvivl, om hvilken farve, materiale eller overflade, du skal vælge, så brug blot koden RITTER i check-out, inden du betaler. Du kan maksimalt bestille en af den samme farvekombination og du kan have op til fem forskellige penne i samme kurv samt bestille én gang pr. projekt. Vær opmærksom på, at de gratis vareprøver kun gælder forsendelser til EU, der et et tillæg for prøver til Norge.