VI SENDER ALTID HELT TIL DEN ØNSKEDE DØR OG ER DANSK EJET OG -DREVET

Kasket & Hat

Beklager, men vi har ingen produkter i din valgte kategori

Prøv gerne snart igen da vi dagligt opdaterer vort sortiment.
Kigger du efter noget særligt?
Prøv at spørge os her

Her på siden finder du kasketter, bøllehatte, huer og hatte i mange forskellige farver og til billige penge uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan selvfølgelig få dit firmalogo trykt på alle produkterne.

Kasketter og hatte

Kasketter, bøllehatte og hatte er gode til at skygge for solen samt beskytte hovedbunden for solens stråler. Du finder kasketter til både børn og voksne. Der er flere forskellige typer kasketter at vælge imellem. Du finder f.eks. den klassiske baseballkasket med en pæn buet skærm. Derudover kan du selvfølgelig også vælge mellem et hav af forskellige farver. Brug evt. filteret i venstre side til at finde din yndlingsfarve eller firmafarve. Er du i tvivl om farven kan du altid gå efter en klassisk sort kasket. Bøllehatte er gode, hvis du gerne vil sørge for lidt beskyttelse til nakken samtidig med, at du har lidt skygge til øjnene. Se også udvalget af de smarte stråhatte perfekte til en skøn strandtur, på ferien eller havearbejde. Du finder stråhatte til både mænd og kvinder.

Huer

Er det vinter og koldt, er det altid rart med en hue til at holde lidt på varmen - især, hvis man arbejder udendørs. Og så kan man jo lige så godt reklamere lidt for firmaet imens. Se de smarte og moderigtige beanie huer til både mænd og kvinder. De fås i flere forskellige farver og med eller uden sammenrullet manchet. Eller hvad med en fin hue med kvast? Er det rigtig koldt, kan det også være rart at have en sportsvinterhue til løbeturene. Huen er lidt tyndere stof og mere åndbar end en almindelig vinterhue.

TronLogo

TronLogo

Info

&

Hjælp