DU KAN LET OG TRYGT BETALE MOD EN FAKTURA EFTER KORREKTURACCEPT. DET VÆLGER DU BLOT I CHECK-OUT HVIS DU HAR REGISTRERET DIG SOM KUNDE

Wellness

1 til 15 af 139

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 15 af 139

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Her på siden finder du mange gode giveaways med praktiske formål. Du finder alt fra læbepomader og stofmundbind til førstehjælpssæt. Få trykt dit firmalogo og brug de smarte og praktiske gaver til at forkæle dine kunder eller samarbejdspartnere. Lad dit brand automatisk blive udbredt ved hjælp af små firmagaver. Du kan selvfølgelig få dit firmalogo trykt på alle produkterne.

Personlig pleje og toiletsager

Pift badeværelset i receptionen eller lignende lidt op med håndklæder med dit firmalogo. Eller forær nogle lækre håndklæder eller badekåber som en firmagave. Badekåber med hotellets logo giver også altid et ekstra godt indtryk til hotellets gæster. Forkæl også dine gæster med tandbørster, badesæt eller bodylotion, som du eventuelt stiller frem i en pæn kurv på badeværelset.

Duftlys

Giv en hyggelig og velduftende gave, som kan bruges hele året rundt. Duftlys med dit firmalogo giver velvære og hygge enten på kontoret, hotellet eller i hjemmet. Varme-/isposer Se udvalget af de smarte varme-/isposer. Når posen skal være varm, varmer du posen i mikroovnen eller varmt vand, og når den skal køle, lægger du den i fryseren. Vær opmærksom på, at nogle af poserne kun er beregnet til opvarmning. Poserne er genanvendelige, så de kan bruges igen og igen. Varmeposerne er gode, hvis man har muskelømhed eller - stivhed. Den øgede temperatur giver større blodgennemstrømning og giver større smidighed og fleksibilitet i vævet. Behandlingen virker bedst, hvis man ligger eller sidder i en afslappet stilling. Husk ikke at overdrive behandlingen. Brug varmeposen i 15 - 30 minutter. Er der derimod opstået akutte skader, som f.eks. slag eller forstuvninger, så er det bedst at bruge en ispose. Du kan altid have en pose liggende i fryseren klar til, hvis en skade sker. Husk ikke at nedkøle mere end 20 minutter ad gangen og læg gerne et viskestykke eller lignende mellem huden og isposen.

Mundbind og æsker til mundbind

Du finder både medicinske og CE-godkendte type 2 mundbind og stofmundbind Skal dine medarbejdere bruge mundbind, så kan du lige så vel have dit logo på, så du samtidig får reklame for dit firma. Du kan også bruge engangsmundbindende til at sætte frem i f.eks. fitnesscentret, receptionen, skønhedssaloner, frisører eller lignende. Se også de smarte opbevaringsbokse til mundbind, så du let kan medbringe mundbind, når du er på farten. Med en opbevaringsæske til mundbindene, undgår du at de bliver beskidte. Du finder æskerne i både sort og hvid.

Engangslommetørklæder

Næsen kan løbe på mange tidspunkter af året. Det kan være pga. kulden, en forkølelse eller allergi. Derfor er det altid rart at have engangslommetørklæder i f.eks. bilen, tasken eller i skuffen på kontoret. Få dit firmalogo trykt på pakken. Pakkeemballagen fås i forskellige farver som eksempelvis sort, rød, blå, orange, rød og hvid. Der er 10 engangslommetørklæder i én pakke. Lommetørklæderne er 3-lagspapir.

Førstehjælpssæt

Man ved aldrig helt, hvornår man kommer til skade og f.eks. har brug for et plaster eller andre praktiske ting til småskader. Det er altid godt at have et førstehjælpssæt i bilen, da der ofte kan ske ulykker. Førstehjælpskit kan også være praktiske på vandreture og shelterture. Giv et førstehjælpssæt med dit logo som en venlig og omsorgsfuld firmagave til dine medarbejdere eller kunder.