DU KAN LET OG TRYGT BETALE MOD EN FAKTURA EFTER KORREKTURACCEPT. DET VÆLGER DU BLOT I CHECK-OUT HVIS DU HAR REGISTRERET DIG SOM KUNDE

Læbepomade

9 vare(r)

pr. side

9 vare(r)

pr. side

Her på siden finder du et spændende udvalg af forskellige læbepomader, hvor du kan få dit eget logo på. Brug læbepomaderne som en del af din markedsføring. Du kan selvfølgelig få dit firmalogo trykt på alle produkterne. Læbepomade er noget næsten alle mennesker har brug for, lige meget om det er sommer eller vinter. Om sommeren tørrer læberne hurtigt, da solen nemt udtørrer huden. Når det er vinter, bliver huden tør på grund af tør luft og kulde. Derfor er læbepomade og -balsam næsten altid en sikker giveaway. Gaven har en praktisk funktion, og den bliver ikke bare gemt væk eller smidt ud.

Læbebalsam i smukke beholdere

Det er selvfølgelig indholdet, der tæller, når man er på udkig efter en god læbepomade eller -balsam. Dog gør det da ikke noget at emballagen ser flot og indbydende ud. Du kan både bestille læbepomade og -balsam i hjerteformede beholdere, små søde runde og buttede beholdere. Beholderne, der er alternaivt formede i forhold til den klassiske cylinderform, kan være lettere at finde i tasken eller den kan pynte på skrivebordet på kontoret eller på badeværelset. Du finder læbepomader i flere forskellige emballagefarver.

Læbepomade med solfaktor

Ofte glemmer man at beskytte læberne, selvom man måske har husket at smøre resten af kroppen ind i solcreme. Principielt kan du sagtens bruge almindelig solcreme til dine læber, men det kan godt føles lidt mere fedtet, end hvis du bruger en læbepomade eller læbebalsam.

Forkæl dine kunder med små giveaways

Du kan med fordel forkæle dine kunder med en lækker læbepomade med dit firmalogo på. Få dine kunder til at føle sig lidt ekstra særlige og vedlæg f.eks. læbepomaden sammen med kundens bestilte varer. Du kan selvfølgelig også vælge at lave små gaveposer med flere forskellige lækre produkter. Gaveposerne kan enten gives ved særlige lejligheder eller på messer. På den måde får du hurtigt spredt dit brand.